Специјална промоција
Со купени 4 сета
Forestadent Mini sprint II,
добивате 1 сет гратис

Нова промоција во Orthoexpert

4+1 ГРАТИС Mini Sprint II

Со купени 4 сета Forestadent Mini sprint II, добивате 1 сет гратис!

За нарачки и повеќе информации, јавете се на броевите:

  • +389 2 511 2012

  • +389 75 322 966

Orthoexpert © Copyright