Специјална промоција
Направи свој пациент, ортодонтски сет

Нова промоција во Orthoexpert

Направи свој пациент, ортодонтски сет

Креирајте сет од продукти според вашите потреби и добијте промотивна цена

За нарачки и повеќе информации, јавете се на броевите:

  • +389 2 511 2012

  • +389 75 322 966

Orthoexpert © Copyright