еднодневен курс д-р. Александра подолешова

2Д Лингвален работен курс

Почитувани, со задоволство сакаме да ве известиме дека на 13ти Мај 2022 година, во просториите на Ортоексперт ќе се одржи првиот од низата планирани работни курсеви за 2D Лингвални протези, во организација на Ортоексперт. Курсот е предвиден за мала група на учесници кои ќе работат на модели од свои пациенти, кои комплетно ќе бидат припремени за бондинг денот.
Едукатор:
Др. Александар Подолешова - Специјалист по ортодонција и долгогодишен предавач на Forestadent.

За резервации и повеќе информации, јавете се на броевите:

  • +389 2 511 2012

  • +389 75 322 966

Orthoexpert © Copyright