Hands on Typodont Course: Molar Uprighting
& Cantilevers for canines’ management
Курс во организација на
Orthoexpert

Предавач: Dr. Giorgio Iodice

еднодневен курс ДР.Giorgio Iodice

Повеќе за курсот

За повеќе информации кликнете тука

За резервации и повеќе информации, јавете се на броевите:

  • +389 2 511 2012

  • +389 75 322 966

Orthoexpert © Copyright